Veel gestelde vragen

  • Reparatie van software en hardwareproblemen
  • Reparatie computers en notebooks welke niet meer opstarten
  • Verwijderen van virussen en spyware
  • Oplossen van internet- en email problemen
  • Opschonen en versnellen van trage computers en notebooks
  • Installatie en beveiligen van draadloos internet
  • Herinstalleren van Windows OS inclusief behoud van uw bestanden
  • Terughalen van verwijderde documenten, foto’s en e-mail bestanden
  • Installatie van nieuwe computers en notebooks
  • Overzetten van documenten, foto’s en email oude computer naar nieuwe computer
Onze monteurs komen aan huis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Voor al deze provincies gelden dezelfde tarieven. Voor de overige provincies gelden andere tarieven deze kunt u opvragen via onze klantenservice.
Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal binnen 24 uur beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Met onze hulp op afstand service  heeft U vaak direct een oplossing.
Onze computermonteur schrijft na zijn werkzaamheden bij u thuis een factuur voor u uit. Hierop noteert hij het btw bedrag en welke werkzaamheden en welk materiaal er is geleverd. De factuur dient u contant of per mobiele pinautomaat bij de monteur te voldoen.
De monteurs komen aan huis met onze serviceauto welke is voorzien van diverse soorten hardware zoals bijvoorbeeld modems, routers, geheugen-modules, netwerkkaarten, dvd branders, toetsenborden, muizen etc. Mocht het zijn dat het computerprobleem veroorzaakt word door een defect onderdeel in uw computer dan kunnen wij dit direct voor u vervangen.
Wij repareren alle merken computers en notebooks met Windows en Apple Mac besturing. Onze dienst geld ook voor het instellen van smartphones, tablets en televisies.
Ons bedrijf, Computer Care Center, heeft geruime tijd ervaring op het gebied van computerhulp aan huis. Niet voor niets dat ons bedrijf al ruim 10 jaar deze dienst aanbied. Wij werken uitsluitend met professionele computermonteurs dus geen onervaren studenten of beunhazen. Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het probleem door ons is verholpen.

Computerhulp op Afstand:

Wat is computerhulp op afstand?

Indien u kiest voor computerhulp op afstand kan onze monteur na uw toestemming middels externe software uw computer tijdelijk overnemen. Hierdoor is het mogelijk om uw computerprobleem te verhelpen zonder dat wij bij u aan huis langs moeten komen. U kunt zien welke handelingen onze monteur uitvoert omdat u zelf mee kan blijven kijken op uw beeldscherm. Met computerhulp op afstand word u computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.

ammyy

Is computerhulp op afstand veilig?

Wij maken gebruik van externe software genaamd Ammyy (klik hierboven op het logo van Ammyy om de software op verzoek van onze helpdesk te downloaden). Deze software werkt met volledig versleuteling AES (256 BIT) Session Encoding. Deze techniek word ook bij https/SSL gebruikt en voldoet aan de huidige beveiligingsvoorwaarden en is daarmee volkomen veilig in gebruik. U kunt zelf meekijken met onze monteur en ziet wat er gebeurd op uw computer. Vertrouwd u iets niet dan kunt per direct zelf de sessie beëindigen.

Is computerhulp aan huis mogelijk voor mijn computerprobleem?

Heeft u een computerprobleem en start de computer nog door naar Windows OS met een werkende internetverbinding dan is computerhulp op afstand mogelijk. Indien uw computer niet opstart naar bijvoorbeeld Windows of u heeft een probleem met uw internetverbinding dan raden wij u aan een computermonteur aan huis te laten komen.

Nadat het probleem is opgelost blijft u dan toegang houden tot mijn computer?

Nee, zodra de monteur of u de verbinding heeft verbroken kunnen wij alleen nog maar terug inloggen na uw toestemming. De software die wij gebruiken geld alleen voor een éénmalige sessie en word niet geïnstalleerd op uw systeem.

Hoe kan ik computerhulp op afstand bestellen?

Gewoon even bellen! en geef een korte omschrijving van het computerprobleem. Vervolgens betaald u online éénmalig het vaste tarief van €49,95. Na ontvangst van uw online betaling neemt de computermonteur van Monteur aan Huis binnen één uur telefonisch contact met u op om samen met u de verbinding tot stand te brengen.