Voor al uw computer problemen: Computerreparatie Haarlem, Hoofddorp & Nieuw Vennep

Iedereen maakt het wel eens mee dat de pc niet doet wat hij zou moeten doen. Of de printer wil zich maar niet fatsoenlijk laten aansluiten. De drempel om om hulp te vragen is soms te groot. Dat probleem is vanaf nú van de baan. Neem de telefoon en bel direct: Computerreparatie Haarlem, Hoofddorp en Nieuw Vennep voor al uw computer gerelateerde problemen.

Bel direct: 023 – 760 12 70

Een computer vraagt regelmatig onderhoud om te zorgen dat deze van de volle snelheid en alle mogelijkheden gebruik kan blijven maken. Niet iedereen is even handig met de computer of de laptop, maar dat is geen schande. Schaam u niet om onze hulp in te schakelen. Computerreparatie Haarlem, Hoofddorp en Nieuw Vennep helpt u van op afstand verder. Een hardnekkig virus verwijderen we zo voor u. Ook de snelheid van uw tablet voeren we op en een pc die niet meer wil opstarten, krijgen we aan de praat.

Problemen met uw software? Neem contact op met Computerreparatie Haarlem, Hoofddorp en Nieuw Vennep

Het aansluiten of installeren van bijvoorbeeld wifi, een modem, een thuisnetwerk en alle mogelijke randapparatuur stelt niets meer voor. Bel ons tussen 8.00 – 21.00 uur voor snelle computerreparatie in omgeving Haarlem, Hoofddorp en Nieuw Vennep. Voor een vast bedrag van €49,95 helpen we u op locatie of op afstand graag verder. Geniet van alle voordelen die we u kunnen bieden en geniet daarna vooral weer van alle mogelijkheden die uw computer, laptop of tablet u kan bieden.

Geen ergernissen meer over de opstartsnelheid of internetverbinding. Voorbij met virussen en andere ongemakken waardoor de pc te langzaam functioneert. Voor een vaste prijs bent u van al die problemen verlost. En dit zowel door de weeks als in het weekend.

Bel nu voor directe hulp:023 - 760 12 70
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 023 – 760 12 70 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Haarlem, Hoofddorp of Nieuw Vennep. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]