Computerreparatie Amsterdam, Diemen en Amstelveen voor al uw computerproblemen

Heeft u last van een computer die wat traag werkt of een notebook die steeds vastloopt? Lukt het u zelf niet om dit probleem op te lossen en wilt u wel graag genieten van een computer op volle snelheid met al zijn mogelijkheden. Dan kan onze computerreparatie Amsterdam, Diemen en Amstelveen u mogelijk vooruit helpen. Bij ons kunt u terecht voor al uw computer en software problemen.

Bel direct computerreparatie Amsterdam: 020 – 760 48 64

Iedereen maakt het wel eens mee dat bijvoorbeeld het aansluiten van randapparatuur of het installeren van Windows niet zo vlot verloopt als u dat graag zou willen. Schroom dan niet om onze computerreparatie Amsterdam, computerreparatie Diemen of computerreparatie Amstelveen in te schakelen. Wij helpen u graag op een professionele manier vooruit. Dit kan zowel op locatie waarbij we bij u thuis of bij uw bedrijf langskomen, of op afstand waarbij we telefonisch samen met u het probleem oplossen. Ons gecertificeerde bedrijf kan van op afstand met uw toestemming, de computer overnemen en zo het probleem voor u verhelpen.

Geef virussen & malware geen kans

Een goede virusscanner is altijd van belang. Heeft uw scanner het af laten weten of is deze verouderd zonder dat u dat zelf in de gaten had. De monteurs van Computerreparatie Amsterdam, Diemen en Amstelveen helpen u graag van uw computervirus af. En dan geheel op een veilige en transparante manier. Daarna voorzien wij u ook nog van tips & advies ter voorkoming in de toekomst.

Bereikbaarheid computerreparatie Amsterdam, Diemen en Amstelveen

Omdat computerproblemen zich niet houden aan kantooruren, zijn ook wij een stuk flexibeler in onze beschikbaarheid. Wij zijn dagelijks van 8.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Ook in het weekend staan onze monteurs voor al uw computer gerelateerde problemen voor u klaar. Laat u niet verleiden tot urenlange stress en updates van uw computer als u niet goed weet of u daarmee het probleem op kan lossen. Wij helpen u graag.

Bel nu voor directe hulp:020 - 760 48 64
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop?

  Bel 020 – 760 48 64 voor computerreparatie Amsterdam, computerreparatie Diemen en computerreparatie Amstelveen en regio om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Uw probleem direct melden

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis (regio Amsterdam) of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]