Bel voor snelle computerreparatie in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Pc of notebook stuk, te traag of vastgelopen? Op zoek naar computersupport of hulp op afstand?
Wend je voor al je computerproblemen tot ons gecertificeerde bedrijf.

Iedereen maakt het wel eens mee. Een computer die te traag werkt of helemaal niet meer wil opstarten. Ook steeds vaker: een tablet die niet meer aan wil gaan of steeds vastloopt. Computerreparatie Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen helpt je graag verder. U hoeft u daarvoor niet eens te verplaatsen, maar pak gewoon de telefoon en bel.

Onze computerreparatie service in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen is alle dagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur. Dus ook in het weekend kunt u bij ons terecht voor gecertificeerde hulp. Woont u in een omliggende plaats of regio? Bel gerust. Geen voorrijkosten!

Bel direct: 010 – 760 22 99

Virus aanval? Computerreparatie Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen helpt je er van af!

Geen schrik meer voor een virus aanval. We verwijderen deze op een veilige manier voor u. Maar we bestrijden niet alleen virussen. U kunt bij ons ook terecht voor alle mogelijke problemen op gebied van bijv. Microsoft Windows . Het soort of merk van pc of laptop maakt geen verschil voor onze professionele reparateurs bij u in de buurt.

We werken met vaste tarieven zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voor slechts €29,95 verhelpen we uw pc probleem. Gewoon thuis vanachter uw pc kunt u meekijken hoe wij uw probleem van op afstand oplossen. voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)  Liever een monteur in huis of bij je bedrijf? Ook dat is geen probleem. Belt u voor 11.00 uur, dan kunnen we vaak diezelfde dag nog langskomen om het probleem ter plaatse te verhelpen.

Eigenwijze modem, router of printer? Daar weten wij ook raad mee. Kortom, voor ieder probleem dat zich linkt met de computer, de software of de randapparatuur, belt u met computerreparatie in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Bel nu voor directe hulp:010 - 760 22 99
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 010 – 760 22 99 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]