Computerreparatie Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen & Den Helder

Onjuist geïnstalleerde software, een virus wat via het internet op de harde schijf terecht is gekomen, gewoon slijtage of een technisch defect. Ondanks de steeds hoogwaardigere technieken gaan computers helaas nog steeds van tijd tot tijd kapot. En vaak nèt op die momenten dat u het apparaat het hardst nodig heeft. Computerreparatie Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder levert een prima dienstverlening die ervoor zorgt dat u al uw digitale activiteiten weer snel probleemloos kunt hervatten.

Bel direct: 072 – 7600 383

Storingvrij tegen een vast tarief

Voor elke computerreparatie in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen of Den Helder hanteren we de hoogste kwaliteit in dienstverlening tegen zeer scherpe vaste prijzen. U weet dus meteen waar u aan toe bent als u een beroep op ons doet. Onze computermonteurs staan niet alleen telefonisch en via het internet voor u klaar, maar komen desgewenst ook bij u thuis of op kantoor langs om ter plekke de software- of hardwarematige storing te verhelpen en kleine reparaties uit te voeren. En dat alles zonder dat we u voorrijkosten in rekening brengen!

Professionele gecertificeerde service

Naast het verrichten van elke gewenste computerreparatie bieden we particulieren en bedrijven in en de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder ook tal van service-opties aan. Ons gecertificeerde bedrijf kan er onder andere voor zorgen dat uw computer sneller gaat werken of dat uw systeem beter beschermd wordt tegen digitale indringers van buitenaf. Daarnaast helpen we u graag bij het veilig installeren, verwijderen en back-ups maken van alle gewenste bestanden (foto’s, video’s, muziek, etc) en zorgen we ervoor dat virussen en spyware in het vervolg geen kans meer krijgen om uw systeem in de war te gooien.

Onze computermonteurs staan voor u klaar!

Voor zowel een computerreparatie of een serviceverzoek kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We zijn de gehele week bereikbaar van 8:30 tot 20:00 uur, ook op zaterdag bereikbaar. In de gehele regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder zijn we u graag van dienst!

Bel nu voor directe hulp:072 7600 383
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 072 – 7600 383 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder of Schagen. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95).
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]