Computerreparatie Zoetermeer, Alphen aan den Rijn & Leiden repareert uw PC

We houden niet van verkooppraatjes, maar wel van eerlijkheid en openheid. Bij Computerreparatie Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden doen we wat wij u ook daadwerkelijk beloven. Daarbij maken we geen onderscheid in een te traag werkende PC, een laptop die steeds vastloopt en zich niet laat resetten of een tablet die niet meer wil opstarten. Wij lossen uw repareren, configureren of herinstalleren uw computer snel en vakkundig.

Bijvoorbeeld voor een virus geïnfecteerde PC draaien wij onze handen niet om. Een agressief virus wordt voor u op een snelle en veilige manier verwijderd met behoud van uw documenten en belangrijke foto’s en videomateriaal. Werkt uw PC niet zoals u dat wilt? Bel ons direct!

Bel direct: 071 – 7600 585

Snelle & behulpzame computermonteurs in Zoetermeer, Alphen aan den Rijn & Leiden

Zeven dagen per week staan onze computermonteurs graag voor u klaar. Tussen 8.00 – 21.00 uur kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer voor al uw computer problemen en reparaties. Belt u voor 11.00 uur, dan kunnen we u in de meeste gevallen dezelfde dag nog van al uw computerproblemen afhelpen. Zoals via “hulp op afstand”. Ons gecertificeerde bedrijf kan dan op afstand de computer overnemen (vanzelfsprekend alleen met uw toestemming) en zo het probleem voor u verhelpen. Dat betekend gewoon thuis vanachter uw PC meekijken hoe wij uw probleem van op afstand oplossen.

Computerreparatie Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden: vaste prijzen

Geen kleine lettertjes of onverwachte extra facturen. Vanaf het vaste, lage tarief van €49,95 wordt u van uw PC problemen afgeholpen. We maken hierbij geen onderscheid tussen hulp op afstand, hulp aan huis of zelfs hulp op kantoor. Het probleem is voor ons namelijk niet anders bij u thuis dan van op afstand. Het bespaart u onnodige verplaatsingen met uw computer om naar een servicebalie te stappen en wekenlang wachten op uw gerepareerde computer. Bij ons kunt u gewoon alles thuis aangesloten laten of wij komen naar ú toe.

Neem maar alvast afscheid van uw problemen of trage PC, want die tijd is nu definitief voorbij. Pak de telefoon en bel ons direct.

Bel nu voor directe hulp:071 - 7600 585
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 071 – 7600 585 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Zoetermeer, Alphen a/d Rijn of Leiden. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de computermonteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95).
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]