Een computer reparatie in Groningen, Hoogezand, Delfzijl of Winschoten kan het verschil betekenen in meer dan een vlot werkende pc. Dan bent u bij Computer Reparatie aan het juiste adres, voor een zeer goede herstelling van uw apparaat, ongeacht of het een desktop of laptop betreft.

Wij zijn de nummer 1 van Nederland als het aankomt op een computer reparatie, ook in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten. Dan wel onder zeer gunstige voorwaarden.

Bel direct: 050 – 20 69 025

Iedereen is er wel mee bekend. Vreemde toolbars die zich niet laten verwijderen, een steeds trager wordend systeem, virussen of rare geluiden. Zo belangrijk als uw pc is, zo gevoelig kan deze zijn voor mankementen. Dan kan het gaan om de software, hardware of een combinatie daarvan. Ongeacht de aard van het probleem bent u bij ons aan het juiste adres voor een sluitende oplossing. Een computer reparatie voor u in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten door ons is pas klaar als het probleem of de problemen echt verholpen is.

Als het aankomt op een computer reparatie in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten, dan bent u bij ons aan het juiste adres

Bijna iedereen gebruikt de pc dagelijks. Of het nu is voor vermaak, administratie of het werk, een computer reparatie in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten kan noodzakelijk zijn om meer dan één reden. Bij een desktop of laptop die in zijn geheel niet meer werkt is natuurlijk per definitie een computer reparatie in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten noodzakelijk. Maar ook ‘kleinere’ klachten verdienen aandacht.

Onze ervaren en deskundige monteurs zorgen er ook voor dat u veilig aan de slag kunt met de pc. Onder een computer reparatie voor u in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten kan ook verstaan worden dat virussen en andere schadelijke software verwijderd worden. Ook het maken van een back-up kunnen wij voor u doen. Dankzij een computer reparatie van ons voor u in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten kunt u veilig aan de slag.

Zeer veel mogelijkheden

Als een professionele onderneming zijn wij volledig gecertificeerd. Dit betekent dat bij een computer reparatie voor u in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten vrijwel ieder probleem verholpen kan worden. Onze dienstverlening wordt u onder gunstige voorwaarden aangeboden.

U hoeft geen abonnement af te sluiten om gebruik te maken van een computer reparatie in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten. Slechts een telefoontje is genoeg en wij komen vaak al binnen 24 uur. Ook in de avonden en in het weekend zijn wij werkzaam. Hulp op afstand, mits er internet is, behoort ook tot de mogelijkheden bij een computer reparatie voor u in Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Winschoten.

Maak dus snel een afspraak en geniet weer van uw pc zoals het hoort.

Bel nu voor directe hulp: 050 – 20 69 025050 - 20 69 025
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 050 – 20 69 025 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Groningen, Hoogezand, Delfzijl of Winschoten. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]