Computerreparatie Zaandam, Purmerend, Volendam en Beverwijk staat voor u klaar

Iedereen kent het wel. Nog even snel een update binnenhalen en dan gaat het mis bij het opnieuw opstarten. Een virus heeft u laptop over genomen en u kunt niet meer aan uw documenten en belangrijke foto’s. Verkiest u een snelle oplossing, dan pakt u de telefoon en belt u met Computerreparatie Zaandam, Purmerend, Volendam en Beverwijk. U wordt op een professionele en snelle manier geholpen met het verwijderen van het hardnekkige virus. Uw documenten en foto’s zijn weer veilig en u kunt weer aan de slag.

Bel direct: 075 – 7600 276

Een computer die alle tijd van de wereld heeft om rustig op te starten of toch die tablet die alweer niet aan wil gaan en zich niet laat resetten. Of is het alleen uw Microsoft pakket dat moeilijk doet na een update. Voor al die problemen kunt u terecht bij onze monteurs van Computerreparatie Zaandam, Purmerend, Volendam en Beverwijk.

Woont u niet in de buurt? Ook dat is geen probleem. We zijn bereikbaar voor het hele land omdat we juist veel problemen van op afstand op kunnen lossen. U hoeft dus niet oneindig op een monteur aan huis te gaan zitten wachten. Eén van onze specialisten neemt contact met u op om samen met u een ‘hulpverbinding’ tot stand te brengen. Nadat de verbinding met uw pc tot stand is gebracht neemt onze computerspecialist het over. Uw probleem wordt zo snel mogelijk verholpen. Natuurlijk is hulp op afstand wel beperkt tot alleen software problemen. Voor hardware problemen kan er een monteur bij u langskomen.

Voordelig en snel met Computerreparatie Zaandam, Purmerend, Volendam en Beverwijk

Sneller dan een telefoontje kan bijna niet. Voordelig vanwege een duidelijke vaste prijs van €49,95. Hulp aan huis of op kantoor of gewoon op afstand waarbij onze monteurs uw computer vanuit ons kantoor overnemen en het probleem voor u oplossen.

Geen stress meer of onnodige onvoorziene kosten. Geen kleine lettertjes, maar gewoon transparant en direct. En moeten we toch tot bij u komen om het probleem op te kunnen lossen, dan rekenen we geen voorrijkosten. Computerreparatie Zaandam, Purmerend, Volendam en Beverwijk helpt u graag verder.

Bel nu voor directe hulp:075 - 7600 276
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 075 – 7600 276 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Zaandam, Purmerend of Volendam. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]