Tergend trage PC? Bel Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht & Ridderkerk!

U kent het wel, u wilt snel even e-mails checken, en direct loopt de notebook weer vast of is tergend traag. Dit kan zo niet meer langer. Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk biedt de oplossing. Bel ons en sta versteld van de snelle en professionele service waarmee onze monteurs uw computerprobleem voor u oplossen.

U hoeft niet bang te zijn dan onze medewerkers in dure computer termen gaan spreken, maar gewoon duidelijke communicatie die voor eenieder te begrijpen is. U en wij willen maar één ding en dat is dat uw notebook, PC of laptop weer optimaal functioneert zonder virussen en onnodige programma’s die op de achtergrond meedraaien en zo uw computer onnodig vertragen.

Bel direct: 078 – 7600 395

Doeltreffende oplossingen bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht & Ridderkerk

U belt, wij werken. Zo simpel werkt het bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk. Tussen 8.00 – 21.00 uur staan wij, zeven dagen per week voor u klaar om al uw problemen met uw computer, laptop, tablets, notebooks of netbooks op te lossen. Maar onze service stopt niet bij alleen bij uw computer, maar ook voor uw netwerkproblemen en installatie moeilijkheden van diverse randapparatuur zoals bijvoorbeeld een printer, kunt u bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk terecht. Geen probleem is onbekend.

Oplossingen voor een vaste prijs & geen voorrijkosten

Voor slechts €29,95 kunnen wij u van uw computerproblemen verlossen. voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95) Voor deze vaste transparante prijs krijgt u hulp op afstand. Wanneer onze specialist uw probleem van afstand kan oplossen, dan neemt onze medewerker contact met u op om samen met u een ‘hulpverbinding’ tot stand te brengen. Nadat de verbinding met uw PC tot stand is gebracht, neemt de expert het over en wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen. Let wel, hulp op afstand beperkt zich alleen tot softwarematige problemen. Deze service is ook beschikbaar voor mensen woonachtig buiten de plaatsen Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk.

Is uw computer niet te repareren op afstand, dan kan het op locatie zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk. Indien u voor 11.00 belt, krijgt u vaak diezelfde dag nog de hulp die u nodig heeft met uw computer, netwerk of software. Laat de ergernissen voorgoed achter u en pak die telefoon om op een snelle en professionele manier de hulp te krijgen die u nodig heeft met uw computer, laptop of tablet.

Bel nu voor directe hulp:078 - 7600 395
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 078 – 7600 395 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Dordrecht, Barendrecht of Ridderkerk. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recente klantbeoordelingen

Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk
4,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.7 out of 5 based on 10 reviews.

Ware tovenaars

★★★★★
Vanochtend 3 computers met diverse problemen laten repareren. In een uur alles voor elkaar. Jongens, jullie zijn echte tovenaars, en ik weer gelukkig
- Anja

Beter dan studenten

★★★★★
Deze jongens zijn geweldig en repareren alles. Ook hebben ze alle onderdelen bij hun in de auto. Ik had al eerder computerhulp van een ander bedrijf met studenten. Deze konden mij probleem niet verhelpen omdat ze geen onderdelen mogen vervangen en deze ook niet bij hun hebben. Computer-reparatie1.nl heeft mijn computer wel werkend gekregen. Hulde aan dit bedrijf een echte aanrader !! Snel voor een goede prijs en geen abonnement je betaald voor wat je krijgt. Super ga zo door jongens !!
- Gerard

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

reparatie laptop. beeldscherm gebarst

★★★★★
Hallo meneer of mevrouw. Mijn laptop moet gerepareerd worden. Er is een barst in het beeldscherm. Het is een Dell XPS 13 inch laptop met touch screen. Kunnen jullie mijn laptop repareren? Hoe veel kost het en wanneer kunnen jullie het maken. Met vriendelijke groet. Roy Nagessar
- Roy Nagessar

Probleem harde schijf

★★★★★
Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Marc Pels. Ik heb een probleem met een harde schijf. Het gaat om een WB 1TB WD10EACS. Deze week merkte ik dat deze schijf niet goed meer werkte. Hij was langzamer met openen van bestanden/mappen en als ik deze verwijderde stonden deze er nog nadat Windows zij dat ze succesvol verwijderd waren. Ik heb Windows 7. Op deze schijf heb ik geen garantie meer. Vanmorgen merkte ik dat de drive niet meer zichtbaar was op Windows Explorer en nu heb ik geen toegang meer tot mijn bestanden. Als ik naar Computer Management ga en klik op Disk Management krijg ik een Pop-Up te zien getiteld: Initialize disk waarin een disk genaamd disk 1 staat. In dit scherm heb ik MBR geselecteerd en op ok gedrukt. Seconden later verschijnt er een foutbericht getiteld Virtual Disk Manager waarin staat: Data error (cyclic redundancy check). Toen ik op ok klikte zag ik wel mijn schijf maar er stond dat de schijf unallocated was. Gisteren heb ik de extended test van WD Data Lifeguard Diagnostic gedaan. 15 minuten nadat de test begon stopte hij en krijg ik een foutmelding te zien: 08-Too many bad sectors detected. Vandaag heb ik de test nog een keer gedaan en ik kreeg weer dezelfde foutmelding te zien. Ik heb een programma gedownload waarin staat: MBR needs to be fixed. Ik gebruik dat programma nu om mijn schijf te scannen maar dit zal nog minstens 20 uur duren. Dit programma heeft een partitie gevonden en zegt dat de status hiervan excellent is maar als ik op recover klik krijg ik een melding te zien waarin staat: disk has not been initialized en dat er iets mis is met het MBR. Misschien doet deze het wel nadat de scan voltooid is. Wat ik graag wil weten is: Kan ik mijn gegevens/partitie terugkrijgen of ben ik deze voorgoed kwijt? Kunt u dit doen en zo ja, hoeveel zal dat kosten en hoelang zal dat duren? Kan deze harde schijf gerepareerd worden? Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop spoedig van u te horen. Met vriendelijke groet, Marc Pels
- Marc Pels

Super hulp

★★★★★
Erg goede hulp thuis gekregen met een aantal problemen met minn laptop. Doet het weer fantastisch!
- Maaike Bouman

moxie@vaart.net

★★★★★
Twee laptops weer in orde gemaakt.erg tevreden. Monteur was erg vriendelijk en kundig. Een aanrader. Sjouke.
- Fam.Snip

Snel & Goed geholpen!

★★★★☆
2 laptops lamgelegd door een virusaanval, binnen 20 minuten via de telefoon alles weer aan de gang. BEDANKT!!
- Paul Eduard

Fantastisch

★★★★★
Walter als ik de correct spelling heb ; ) Walter was fantastisch en meeteen de problemen met laptop gezien en opgelost. Super duper bedrijf , heel blij mee.
- Wendy j Harrison