Tergend trage PC? Bel Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht & Ridderkerk!

U kent het wel, u wilt snel even e-mails checken, en direct loopt de notebook weer vast of is tergend traag. Dit kan zo niet meer langer. Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk biedt de oplossing. Bel ons en sta versteld van de snelle en professionele service waarmee onze monteurs uw computerprobleem voor u oplossen.

U hoeft niet bang te zijn dan onze medewerkers in dure computer termen gaan spreken, maar gewoon duidelijke communicatie die voor eenieder te begrijpen is. U en wij willen maar één ding en dat is dat uw notebook, PC of laptop weer optimaal functioneert zonder virussen en onnodige programma’s die op de achtergrond meedraaien en zo uw computer onnodig vertragen.

Bel direct: 078 – 7600 395

Doeltreffende oplossingen bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht & Ridderkerk

U belt, wij werken. Zo simpel werkt het bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk. Tussen 8.00 – 21.00 uur staan wij, zeven dagen per week voor u klaar om al uw problemen met uw computer, laptop, tablets, notebooks of netbooks op te lossen. Maar onze service stopt niet bij alleen bij uw computer, maar ook voor uw netwerkproblemen en installatie moeilijkheden van diverse randapparatuur zoals bijvoorbeeld een printer, kunt u bij Computerreparatie Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk terecht. Geen probleem is onbekend.

Oplossingen voor een vaste prijs & geen voorrijkosten

Voor slechts €29,95 kunnen wij u van uw computerproblemen verlossen. voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95) Voor deze vaste transparante prijs krijgt u hulp op afstand. Wanneer onze specialist uw probleem van afstand kan oplossen, dan neemt onze medewerker contact met u op om samen met u een ‘hulpverbinding’ tot stand te brengen. Nadat de verbinding met uw PC tot stand is gebracht, neemt de expert het over en wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen. Let wel, hulp op afstand beperkt zich alleen tot softwarematige problemen. Deze service is ook beschikbaar voor mensen woonachtig buiten de plaatsen Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk.

Is uw computer niet te repareren op afstand, dan kan het op locatie zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk. Indien u voor 11.00 belt, krijgt u vaak diezelfde dag nog de hulp die u nodig heeft met uw computer, netwerk of software. Laat de ergernissen voorgoed achter u en pak die telefoon om op een snelle en professionele manier de hulp te krijgen die u nodig heeft met uw computer, laptop of tablet.

Bel nu voor directe hulp:078 - 7600 395
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 078 – 7600 395 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Dordrecht, Barendrecht of Ridderkerk. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]