Trage computer? Computerreparatie Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Delft inschakelen!

Spelletje gespeeld, computer te traag. Dit komt helaas nog vaak genoeg voor. Maar dat is gelukkig nu voorbij. Computerreparatie Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Delft lost dat probleem binnen no-time voor u op. Of misschien heeft u een nieuwe laptop aangeschaft en krijgt u de wifi of de modem maar niet werkende. Ook dat kunt u met één simpel telefoontje op laten lossen door ons.

Bel direct: 070 – 762 16 50

Ver weg en toch dichtbij, dat is Computerreparatie Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Delft

Tussen 8.00 – 21.00 uur staan we graag klaar voor al uw computerproblemen. Of het hier nu gaat om de installatie van een printer of het oplossen van uw vastlopende PC. Al deze computer gerelateerde problemen pakt Computerreparatie Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Delft graag met beide handen van u aan. Voor een vast bedrag vanaf €29,95 kunnen we zowel op locatie als gewoon op afstand via de telefoon het probleem voor u oplossen. Geen onverwachte kosten en kleine lettertjes, maar duidelijke transparante en professionele hulp waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)

Zeg vaarwel tegen virussen, malware & ongewenste toolbars op uw PC

Een virus is nooit leuk en verpest al het gebruikersgemak van uw computer, laptop of tablet. Met één simpel telefoontje kan dat probleem al opgelost worden. Niet moeilijk doen met computer afkoppelen, in de auto en bij een servicepunt weer naar binnen sjouwen. Als u ons inschakelt, kunt u uw computer gewoon laten staan en hoeft u geen ingewikkelde manoeuvres uit te voeren. U hoeft alleen maar even de telefoon te nemen en ons te bellen. Wij doen de rest voor u. Dat noemen wij pas service gericht werken.

Wij kunnen bij uw thuis langskomen om het probleem te verhelpen. Hiervoor rekenen wij nooit voorrijkosten. Als wij het probleem van afstand kunnen oplossen dan neemt één van onze Computerreparatie medewerkers contact met u op om samen met u een ‘hulpverbinding’ tot stand te brengen. Nadat de verbinding met uw PC tot stand is gebracht, neemt onze specialist het over en wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen. Let wel, hulp op afstand beperkt zich alleen tot softwarematige problemen. Deze service is ook beschikbaar voor mensen buiten de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Delft. Hoe dan ook: geen probleem is ons onbekend!

Bel nu voor directe hulp:070 - 762 16 50
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 070 – 762 16 50 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Den Haag, Voorburg, Rijswijk of Delft. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Belt u voor 11:00 uur? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog iemand sturen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]