Als het aankomt op een computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen of Meppel wilt u natuurlijk dat dit onder gunstige voorwaarden gebeurt en dat de problemen naderhand echt verholpen zijn.

Computer Reparatie is de nummer 1 van Nederland. En ook in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel kunt u gebruik maken van een computer reparatie die uw problemen met het apparaat weer helemaal zullen verhelpen. Bel direct:

Bel direct: 0592 – 217 101

Wij staan voor u klaar en helpen u graag, ook met de meest uiteenlopende problemen die u maar kunt hebben met het apparaat. Uw pc is een mooie machine waar u complexe taken mee kunt uitvoeren. Dit betekent echter ook dat het een ingewikkelde machine is die gevoelig kan zijn voor stroringen. Dan kan een computer reparatie voor u in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel een noodzaak zijn en om meer redenen dan u wellicht denkt.

Een computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel door ons geeft u de garantie van een goed en veilig werkende pc

Wij zijn geschoold in software en hardware en door ervaring allround in pc-problemen. Wij zijn betrouwbaar en zullen uw probleem daadwerkelijk oplossen. Voor u het weet kunt u weer verder met uw werk of hobby online. Onze service voorziet in een behoefte van velen om snel weer aan de slag te kunnen. Tevreden klanten gingen u voor. Heeft u op dit moment een trage computer en ergert u zich hieraan? Bel de nummer 1 van Nederland voor computerreparatie gelijk om hulp!

Computerreparatie is onze kunst, maak een afspraak!

Uw pc verdient de nodige aandacht. Tenslotte is het een apparaat dat u waarschijnlijk dagelijks gebruikt om verscheidene redenen. Een computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel kan dan ook noodzakelijk zijn om zeer verschillende redenen. Het kan zijn dat het simpelweg voordeliger is dan een nieuwe te kopen als de pc het helemaal niet meer doet. Maar naast een vlotte en goed werkende pc is ook de veiligheid daarvan van groot belang. Een computer reparatie van ons voor u in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel kan ook betekenen dat we uw pc veilig maken en belangrijke gegevens beschermen.

Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen u bij een computer reparatie ook helpen met het verwijderen van schadelijke software als virussen en spyware. Ook het maken van een back-up om uw belangrijke gegevens veilig te stellen behoort tot de mogelijkheden. Een computer reparatie voor u in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel van ons geeft u alle mogelijkheden die u maar nodig heeft.

Wij staan voor u klaar, ook in de avonden en in het weekend

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel gedaan hebben. Wij kunnen vaak al binnen 24 uur een monteur naar u toe sturen. Ook hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden, mits er sprake is van internettoegang.

Een computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel kan bij ons, bij u thuis of op kantoor. We staan voor u klaar, waar dan ook. Als een professionele onderneming zijn wij volledig gecertificeerd en beschikken we over de know-how en de onderdelen die benodigd zijn om uw computer reparatie in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel te verzorgen. De monteur gaat pas weg als het probleem is opgelost.

Eén telefoontje is genoeg. Bel dus snel.

Bel nu voor directe hulp: 0592 – 217 1010592 - 217 101
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 0592 – 217101 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95).
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recente klantbeoordelingen

Computer reparatie Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel
4,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.7 out of 5 based on 10 reviews.

Ware tovenaars

★★★★★
Vanochtend 3 computers met diverse problemen laten repareren. In een uur alles voor elkaar. Jongens, jullie zijn echte tovenaars, en ik weer gelukkig
- Anja

Beter dan studenten

★★★★★
Deze jongens zijn geweldig en repareren alles. Ook hebben ze alle onderdelen bij hun in de auto. Ik had al eerder computerhulp van een ander bedrijf met studenten. Deze konden mij probleem niet verhelpen omdat ze geen onderdelen mogen vervangen en deze ook niet bij hun hebben. Computer-reparatie1.nl heeft mijn computer wel werkend gekregen. Hulde aan dit bedrijf een echte aanrader !! Snel voor een goede prijs en geen abonnement je betaald voor wat je krijgt. Super ga zo door jongens !!
- Gerard

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

reparatie laptop. beeldscherm gebarst

★★★★★
Hallo meneer of mevrouw. Mijn laptop moet gerepareerd worden. Er is een barst in het beeldscherm. Het is een Dell XPS 13 inch laptop met touch screen. Kunnen jullie mijn laptop repareren? Hoe veel kost het en wanneer kunnen jullie het maken. Met vriendelijke groet. Roy Nagessar
- Roy Nagessar

Probleem harde schijf

★★★★★
Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Marc Pels. Ik heb een probleem met een harde schijf. Het gaat om een WB 1TB WD10EACS. Deze week merkte ik dat deze schijf niet goed meer werkte. Hij was langzamer met openen van bestanden/mappen en als ik deze verwijderde stonden deze er nog nadat Windows zij dat ze succesvol verwijderd waren. Ik heb Windows 7. Op deze schijf heb ik geen garantie meer. Vanmorgen merkte ik dat de drive niet meer zichtbaar was op Windows Explorer en nu heb ik geen toegang meer tot mijn bestanden. Als ik naar Computer Management ga en klik op Disk Management krijg ik een Pop-Up te zien getiteld: Initialize disk waarin een disk genaamd disk 1 staat. In dit scherm heb ik MBR geselecteerd en op ok gedrukt. Seconden later verschijnt er een foutbericht getiteld Virtual Disk Manager waarin staat: Data error (cyclic redundancy check). Toen ik op ok klikte zag ik wel mijn schijf maar er stond dat de schijf unallocated was. Gisteren heb ik de extended test van WD Data Lifeguard Diagnostic gedaan. 15 minuten nadat de test begon stopte hij en krijg ik een foutmelding te zien: 08-Too many bad sectors detected. Vandaag heb ik de test nog een keer gedaan en ik kreeg weer dezelfde foutmelding te zien. Ik heb een programma gedownload waarin staat: MBR needs to be fixed. Ik gebruik dat programma nu om mijn schijf te scannen maar dit zal nog minstens 20 uur duren. Dit programma heeft een partitie gevonden en zegt dat de status hiervan excellent is maar als ik op recover klik krijg ik een melding te zien waarin staat: disk has not been initialized en dat er iets mis is met het MBR. Misschien doet deze het wel nadat de scan voltooid is. Wat ik graag wil weten is: Kan ik mijn gegevens/partitie terugkrijgen of ben ik deze voorgoed kwijt? Kunt u dit doen en zo ja, hoeveel zal dat kosten en hoelang zal dat duren? Kan deze harde schijf gerepareerd worden? Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop spoedig van u te horen. Met vriendelijke groet, Marc Pels
- Marc Pels

Super hulp

★★★★★
Erg goede hulp thuis gekregen met een aantal problemen met minn laptop. Doet het weer fantastisch!
- Maaike Bouman

moxie@vaart.net

★★★★★
Twee laptops weer in orde gemaakt.erg tevreden. Monteur was erg vriendelijk en kundig. Een aanrader. Sjouke.
- Fam.Snip

Snel & Goed geholpen!

★★★★☆
2 laptops lamgelegd door een virusaanval, binnen 20 minuten via de telefoon alles weer aan de gang. BEDANKT!!
- Paul Eduard

Fantastisch

★★★★★
Walter als ik de correct spelling heb ; ) Walter was fantastisch en meeteen de problemen met laptop gezien en opgelost. Super duper bedrijf , heel blij mee.
- Wendy j Harrison