Een computer reparatie kan ook in Flevoland, Almere, Lelystad of Dronten snel en goed gebeuren met uw partner Computer Reparatie. Iedereen is er wel mee bekend. Die rare toolbars die zich maar niet laten verwijderen, de pc lijkt steeds trager te worden of het internet valt steeds uit.

Een computer reparatie in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten kan dan de oplossing zijn om dit belangrijke apparaat weer als een zonnetje te laten draaien.

Of het nu gaat om op een veilige manier belangrijke gegevens te back-uppen of om er zeker van te zijn dat uw computer virusvrij is, wij kunnen het voor u verzorgen, vaak al binnen 24 uur.

Bel direct: 036 – 760 3202

Een computer reparatie in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten gebeurt dan ook aan huis of op afstand. Bij dat laatste is een internetverbinding dan wel noodzakelijk. Vrijwel ieder probleem is op te lossen en onze vakmensen gaan dan ook niet weg tot uw pc weer helemaal goed is. Onder een computer reparatie voor u in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten kan veel verstaan worden. Wij zijn er voor ieder probleem.

Een computer reparatie voor u in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten waar u mee verder kunt

Wie kan er nog zonder pc of laptop? We zitten er dagelijks achter en of het nu voor vermaak is of voor werk, het is belangrijk dat dit apparaat goed werkt. Gelukkig kunt u ook in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten aanspraak doen op een computer reparatie die u de garantie geeft dat u er naderhand weer goed mee aan de slag kunt.

Een computer reparatie voor u in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten is onderhevig aan zeer veel verschillende aspecten. Welke hardware, software en combinaties daarvan gebruikt u? Onze vakmensen zijn allen zeer ervaren en deskundig en kunnen u altijd helpen om uw computer weer soepel te laten draaien. Geen gevaarlijke virussen of spyware meer, lekker snel en de back-up is veilig. Slechts voorbeelden van wat u kunt verwachten van een computer reparatie voor u in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten.

Even bellen en klaar is kees

Bij ons hoeft u geen abonnement af te nemen om in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten een computer reparatie uit te laten voeren. Slechts een telefoontje waarin u het probleem beschrijft is genoeg voor ons om een afspraak te maken. Vaak al binnen 24 uur zijn we in staat om een computermonteur bij u langs te sturen. Deze gaat pas weg als het probleem of de problemen verholpen zijn.

Werkzaam in vele delen van het land kunt u ook in Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten gebruik maken van een computer reparatie van ons. We zijn volkomen gecertificeerd en werken ook in de avond en in het weekend.

Blijf er dus niet mee zitten en maak ook in Flevoland, Almere, Lelystad of Dronten gebruik van een computer reparatie van ons.

Bel nu voor directe hulp: 036 – 760 3202036 - 760 3202
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 036 – 760 3202 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Flevoland, Almere, Lelystad en Dronten. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recente klantbeoordelingen

Computer reparatie Flevoland, Almere, Lelystad, Dronten
4,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.7 out of 5 based on 10 reviews.

Ware tovenaars

★★★★★
Vanochtend 3 computers met diverse problemen laten repareren. In een uur alles voor elkaar. Jongens, jullie zijn echte tovenaars, en ik weer gelukkig
- Anja

Beter dan studenten

★★★★★
Deze jongens zijn geweldig en repareren alles. Ook hebben ze alle onderdelen bij hun in de auto. Ik had al eerder computerhulp van een ander bedrijf met studenten. Deze konden mij probleem niet verhelpen omdat ze geen onderdelen mogen vervangen en deze ook niet bij hun hebben. Computer-reparatie1.nl heeft mijn computer wel werkend gekregen. Hulde aan dit bedrijf een echte aanrader !! Snel voor een goede prijs en geen abonnement je betaald voor wat je krijgt. Super ga zo door jongens !!
- Gerard

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

reparatie laptop. beeldscherm gebarst

★★★★★
Hallo meneer of mevrouw. Mijn laptop moet gerepareerd worden. Er is een barst in het beeldscherm. Het is een Dell XPS 13 inch laptop met touch screen. Kunnen jullie mijn laptop repareren? Hoe veel kost het en wanneer kunnen jullie het maken. Met vriendelijke groet. Roy Nagessar
- Roy Nagessar

Probleem harde schijf

★★★★★
Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Marc Pels. Ik heb een probleem met een harde schijf. Het gaat om een WB 1TB WD10EACS. Deze week merkte ik dat deze schijf niet goed meer werkte. Hij was langzamer met openen van bestanden/mappen en als ik deze verwijderde stonden deze er nog nadat Windows zij dat ze succesvol verwijderd waren. Ik heb Windows 7. Op deze schijf heb ik geen garantie meer. Vanmorgen merkte ik dat de drive niet meer zichtbaar was op Windows Explorer en nu heb ik geen toegang meer tot mijn bestanden. Als ik naar Computer Management ga en klik op Disk Management krijg ik een Pop-Up te zien getiteld: Initialize disk waarin een disk genaamd disk 1 staat. In dit scherm heb ik MBR geselecteerd en op ok gedrukt. Seconden later verschijnt er een foutbericht getiteld Virtual Disk Manager waarin staat: Data error (cyclic redundancy check). Toen ik op ok klikte zag ik wel mijn schijf maar er stond dat de schijf unallocated was. Gisteren heb ik de extended test van WD Data Lifeguard Diagnostic gedaan. 15 minuten nadat de test begon stopte hij en krijg ik een foutmelding te zien: 08-Too many bad sectors detected. Vandaag heb ik de test nog een keer gedaan en ik kreeg weer dezelfde foutmelding te zien. Ik heb een programma gedownload waarin staat: MBR needs to be fixed. Ik gebruik dat programma nu om mijn schijf te scannen maar dit zal nog minstens 20 uur duren. Dit programma heeft een partitie gevonden en zegt dat de status hiervan excellent is maar als ik op recover klik krijg ik een melding te zien waarin staat: disk has not been initialized en dat er iets mis is met het MBR. Misschien doet deze het wel nadat de scan voltooid is. Wat ik graag wil weten is: Kan ik mijn gegevens/partitie terugkrijgen of ben ik deze voorgoed kwijt? Kunt u dit doen en zo ja, hoeveel zal dat kosten en hoelang zal dat duren? Kan deze harde schijf gerepareerd worden? Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop spoedig van u te horen. Met vriendelijke groet, Marc Pels
- Marc Pels

Super hulp

★★★★★
Erg goede hulp thuis gekregen met een aantal problemen met minn laptop. Doet het weer fantastisch!
- Maaike Bouman

moxie@vaart.net

★★★★★
Twee laptops weer in orde gemaakt.erg tevreden. Monteur was erg vriendelijk en kundig. Een aanrader. Sjouke.
- Fam.Snip

Snel & Goed geholpen!

★★★★☆
2 laptops lamgelegd door een virusaanval, binnen 20 minuten via de telefoon alles weer aan de gang. BEDANKT!!
- Paul Eduard

Fantastisch

★★★★★
Walter als ik de correct spelling heb ; ) Walter was fantastisch en meeteen de problemen met laptop gezien en opgelost. Super duper bedrijf , heel blij mee.
- Wendy j Harrison