Ook u kunt genieten van een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten die werkelijk het probleem of de problemen oplost. Ook hier is de nummer 1 van Nederland actief, Computer Reparatie.

Een computer reparatie voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten wordt door ons zo uitgevoerd dat u weer over een vlotte, goed werkende en veilige pc beschikt, ongeacht of we het hebben over een desktop of een laptop.

Bel direct: 058 – 20 37 160

Pc’s zijn mooie apparaten die in staat zijn om complexe bewerkingen uit te voeren. Dit betekent ook dat ze ingewikkeld in elkaar zitten. Een computer reparatie ook in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten is dan toch een noodzaak die zo nu en dan voorkomt. Wij begrijpen dat u dit dan zo snel mogelijk en onder gunstige voorwaarden uit wilt laten voeren. Vaak al binnen 24 uur kunnen wij bij u een deskundige en ervaren monteur langs laten komen.

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten doet u samen met ons

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten kan om zeer verschillende redenen een noodzaak zijn. Uiteraard is het bij een geheel niet-werkende pc vaak een betere oplossing dan een nieuwe kopen. Maar, vaak bij ‘kleinere’ klachten kan een computer reparatie ook in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten erg belangrijk zijn.

Een goed werkende pc is niets waard als deze niet veilig is. Onze monteurs kunnen u bij een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten ook helpen met dit soort problematiek. Of het nu gaat om het verwijderen van virussen of andere schadelijke software als spyware of het maken van een back-up om uw belangrijke gegevens te bewaren, wij helpen u ermee. Een computer reparatie voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten van ons kan dus bij vrijwel ieder probleem of beschadiging gedaan worden. Onze dienstverlening kan dus afgestemd worden op zowel gevorderde gebruiker als op beginners die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wij helpen u vooruit

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten kan bij ons snel. Vaak al binnen 24 uur weten we u een monteur toe te sturen. Deze gaat pas weg als het probleem of de problemen volledig verholpen zijn.

U hoeft slechts te bellen en wij staan voor u klaar voor een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten.

Ook is hulp op afstand een mogelijkheid, onder de voorwaarde dat u toegang tot het internet heeft. Wat kunnen wij voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten betekenen als het aankomt op een computer reparatie?

Bel snel en uw pc zal weer als nieuw werken.

Bel nu voor directe hulp: 058 – 20 37 160058 - 20 37 160
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 058 – 20 37 160 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Friesland, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.
[RICH_REVIEWS_FORM]

Recente klantbeoordelingen

[RICH_REVIEWS_SNIPPET] [RICH_REVIEWS_SHOW num=”all”]