Ook u kunt genieten van een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten die werkelijk het probleem of de problemen oplost. Ook hier is de nummer 1 van Nederland actief, Computer Reparatie.

Een computer reparatie voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten wordt door ons zo uitgevoerd dat u weer over een vlotte, goed werkende en veilige pc beschikt, ongeacht of we het hebben over een desktop of een laptop.

Bel direct: 058 – 20 37 160

Pc’s zijn mooie apparaten die in staat zijn om complexe bewerkingen uit te voeren. Dit betekent ook dat ze ingewikkeld in elkaar zitten. Een computer reparatie ook in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten is dan toch een noodzaak die zo nu en dan voorkomt. Wij begrijpen dat u dit dan zo snel mogelijk en onder gunstige voorwaarden uit wilt laten voeren. Vaak al binnen 24 uur kunnen wij bij u een deskundige en ervaren monteur langs laten komen.

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten doet u samen met ons

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten kan om zeer verschillende redenen een noodzaak zijn. Uiteraard is het bij een geheel niet-werkende pc vaak een betere oplossing dan een nieuwe kopen. Maar, vaak bij ‘kleinere’ klachten kan een computer reparatie ook in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten erg belangrijk zijn.

Een goed werkende pc is niets waard als deze niet veilig is. Onze monteurs kunnen u bij een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten ook helpen met dit soort problematiek. Of het nu gaat om het verwijderen van virussen of andere schadelijke software als spyware of het maken van een back-up om uw belangrijke gegevens te bewaren, wij helpen u ermee. Een computer reparatie voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten van ons kan dus bij vrijwel ieder probleem of beschadiging gedaan worden. Onze dienstverlening kan dus afgestemd worden op zowel gevorderde gebruiker als op beginners die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wij helpen u vooruit

Een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten kan bij ons snel. Vaak al binnen 24 uur weten we u een monteur toe te sturen. Deze gaat pas weg als het probleem of de problemen volledig verholpen zijn.

U hoeft slechts te bellen en wij staan voor u klaar voor een computer reparatie in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten.

Ook is hulp op afstand een mogelijkheid, onder de voorwaarde dat u toegang tot het internet heeft. Wat kunnen wij voor u in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten betekenen als het aankomt op een computer reparatie?

Bel snel en uw pc zal weer als nieuw werken.

Bel nu voor directe hulp: 058 – 20 37 160058 - 20 37 160
 • U heeft een probleem met uw computer of laptop

  Bel 058 – 20 37 160 om direct een afspraak te maken met een van onze specialisten in de buurt van Friesland, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten. Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen.
 • Meld uw probleem

  Vertel de monteur de aard van uw problemen welke u graag opgelost wilt hebben. Wij hebben met ons team van professionele computerspecialisten jarenlang ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.
 • Computerhulp bij u thuis of op afstand

  Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het computerprobleem door ons is verholpen. Kan uw probleem op afstand worden verholpen, dan is alleen een internetverbinding benodigd. Met computerhulp op afstand wordt uw computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief vanaf €29,95.  (3 maanden onbeperkt hulp op afstand is nu € 29,95)
 • U heeft weer een veilige & snelle computer

  Alles is weer in orde. U kunt uw computer weer gebruiken en veilig internetten met de snelheid van een nieuwe computer. Tevreden over onze diensten? Raad ons aan bij uw familie en vrienden. Iedereen kan wel eens hulp gebruiken bij trage computers.

Reparatie ondersteuning van de volgende merken:

Computers

Alle merken desktops/computers zoals: Asus, Medion, Packard Bell, Acer, Dell, IBM, Compaq, Fujitsu Siemens

Laptops

Alle merken laptops/notebooks/netbooks o.a.:Lenovo, ThinkPad, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, LG

Uw computerproblemen verholpen?

Laat hier uw beoordeling achter. Hiermee helpt u nieuwe klanten overtuigen en kunt u onze dienstverlening verbeteren. Alvast bedankt voor uw genomen moeite.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recente klantbeoordelingen

Computer reparatie Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten
4,7 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.7 out of 5 based on 10 reviews.

Ware tovenaars

★★★★★
Vanochtend 3 computers met diverse problemen laten repareren. In een uur alles voor elkaar. Jongens, jullie zijn echte tovenaars, en ik weer gelukkig
- Anja

Beter dan studenten

★★★★★
Deze jongens zijn geweldig en repareren alles. Ook hebben ze alle onderdelen bij hun in de auto. Ik had al eerder computerhulp van een ander bedrijf met studenten. Deze konden mij probleem niet verhelpen omdat ze geen onderdelen mogen vervangen en deze ook niet bij hun hebben. Computer-reparatie1.nl heeft mijn computer wel werkend gekregen. Hulde aan dit bedrijf een echte aanrader !! Snel voor een goede prijs en geen abonnement je betaald voor wat je krijgt. Super ga zo door jongens !!
- Gerard

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

hulp op afstand werkt fantastisch

★★★★☆
Gisteravond totale vastlopers, masr moest wel snel verder met mijn werk\r\nDeze mensen hebben mij goed geholpen voor een redelijke prijs!
- Erik de Smid

reparatie laptop. beeldscherm gebarst

★★★★★
Hallo meneer of mevrouw. Mijn laptop moet gerepareerd worden. Er is een barst in het beeldscherm. Het is een Dell XPS 13 inch laptop met touch screen. Kunnen jullie mijn laptop repareren? Hoe veel kost het en wanneer kunnen jullie het maken. Met vriendelijke groet. Roy Nagessar
- Roy Nagessar

Probleem harde schijf

★★★★★
Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Marc Pels. Ik heb een probleem met een harde schijf. Het gaat om een WB 1TB WD10EACS. Deze week merkte ik dat deze schijf niet goed meer werkte. Hij was langzamer met openen van bestanden/mappen en als ik deze verwijderde stonden deze er nog nadat Windows zij dat ze succesvol verwijderd waren. Ik heb Windows 7. Op deze schijf heb ik geen garantie meer. Vanmorgen merkte ik dat de drive niet meer zichtbaar was op Windows Explorer en nu heb ik geen toegang meer tot mijn bestanden. Als ik naar Computer Management ga en klik op Disk Management krijg ik een Pop-Up te zien getiteld: Initialize disk waarin een disk genaamd disk 1 staat. In dit scherm heb ik MBR geselecteerd en op ok gedrukt. Seconden later verschijnt er een foutbericht getiteld Virtual Disk Manager waarin staat: Data error (cyclic redundancy check). Toen ik op ok klikte zag ik wel mijn schijf maar er stond dat de schijf unallocated was. Gisteren heb ik de extended test van WD Data Lifeguard Diagnostic gedaan. 15 minuten nadat de test begon stopte hij en krijg ik een foutmelding te zien: 08-Too many bad sectors detected. Vandaag heb ik de test nog een keer gedaan en ik kreeg weer dezelfde foutmelding te zien. Ik heb een programma gedownload waarin staat: MBR needs to be fixed. Ik gebruik dat programma nu om mijn schijf te scannen maar dit zal nog minstens 20 uur duren. Dit programma heeft een partitie gevonden en zegt dat de status hiervan excellent is maar als ik op recover klik krijg ik een melding te zien waarin staat: disk has not been initialized en dat er iets mis is met het MBR. Misschien doet deze het wel nadat de scan voltooid is. Wat ik graag wil weten is: Kan ik mijn gegevens/partitie terugkrijgen of ben ik deze voorgoed kwijt? Kunt u dit doen en zo ja, hoeveel zal dat kosten en hoelang zal dat duren? Kan deze harde schijf gerepareerd worden? Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop spoedig van u te horen. Met vriendelijke groet, Marc Pels
- Marc Pels

Super hulp

★★★★★
Erg goede hulp thuis gekregen met een aantal problemen met minn laptop. Doet het weer fantastisch!
- Maaike Bouman

moxie@vaart.net

★★★★★
Twee laptops weer in orde gemaakt.erg tevreden. Monteur was erg vriendelijk en kundig. Een aanrader. Sjouke.
- Fam.Snip

Snel & Goed geholpen!

★★★★☆
2 laptops lamgelegd door een virusaanval, binnen 20 minuten via de telefoon alles weer aan de gang. BEDANKT!!
- Paul Eduard

Fantastisch

★★★★★
Walter als ik de correct spelling heb ; ) Walter was fantastisch en meeteen de problemen met laptop gezien en opgelost. Super duper bedrijf , heel blij mee.
- Wendy j Harrison